Nieuwe corona maatregelen

29 september 2020

Beste klanten, collega s en andere lezers,


Het coronavirus laat opnieuw zijn gezicht zien. Het aantal besmettingen, en daarmee samen gaat het aantal ziekenhuisopnames, loopt elke dag op.

Graag zou ik de belangrijkste regels opnieuw onder de aandacht brengen. Dit om coronaproblemen zowel zakelijk als prive te voorkomen. Het is in ieders belang gezond te blijven, zowel voor jezelf als mensen in je omgeving.

Voor Loohuis is het directe belang, zoveel mogelijk op een goede en gezonde manier aan het werk te blijven. Voor jullie prive is het van belang gezondheidsklachten m.b.t. corona te voorkomen, zodat we zoveel mogelijk onze basisgewoontes kunnen doen als het bezoeken van familie, kinderen naar school en mogelijk sport. Denk hier zeker over na, en probeer niet-noodzakelijk gereis en bezoeken te voorkomen of uit te stellen. Dit moeten we met elkaar doen, met gezond verstand.

Als bedrijf hanteren we de volgende regels:

  • We zijn klachtenvrij, bij griepverschijnselen blijven we thuis, indien mogelijk zoveel mogelijk in quarantaine. Ook als er bij familieleden verdachte (griep, corona) verschijnselen zijn.
  • Houd afstand, de regel is 1,5 meter van anderen waar mogelijk. Als een mondkapje jezelf een veilig gevoel geeft, gebruik deze dan.
  • Voorkom groepsomstandigheden, ook aan de zaak.
  • Voor zover we rechtstreeks naar de bouwplaats kunnen, gaat hier de voorkeur naar uit.
  • Let op de bouwplaats op, en vraag of lees de corona- of hygieneregels.
  • Geen onnodig contact op de bouw middels materiaal leveringen door derden.
  • Werk schoon, en was geregeld de handen.

Het is wel duidelijk dat niemand op al dit soort regels zit te wachten, maar juist nu moeten we er wel rekening mee houden! Niet alleen in ons eigen belang, maar ook in het belang van anderen. Laten we vooral positief blijven.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan hoor ik die graag.


Met vriendelijke groet,

Arjan Loohuis
F.H. Loohuis B.V.