Over ons

Bij het vertalen van uw persoonlijke wensen naar een passend ontwerp, staan kwaliteit en service bij ons voorop. Wij bieden u onze vakmensen en een zeer uitgebreid assortiment keukens en badkamers. Allereerst ontwerpen we samen met u de nieuwe situatie, waarbij ons geavanceerde 3D ontwerpprogramma u een heldere visualisatie geeft. Uw persoonlijke wensen spelen bij het ontwerp natuurlijk de grootste rol, terwijl we ook uw budget niet uit het oog verliezen. Wij verzorgen het complete traject van A tot Z, dus ook het afbreken en verwijderen van de oude keuken of badkamer. Gedurende het traject, houden wij u op de hoogte van het verloop en kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijke aanspreekpunt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de keuken of badkamer zelf te plaatsen.


Keukenontwerp

Een nieuwe keuken begint bij het ontwerp. Een ontwerp dat aan uw wensen moet voldoen. De adviseurs bij Loohuis helpen u graag uw dromen te realiseren. Bij het ontwerpen van uw keuken is het van groot belang om de ruimte zo praktisch mogelijk in te delen, de uitstraling alsmede het gebruik van materialen moeten hier naadloos bij aansluiten. Dit om uw droomkeuken te realiseren.


Badkamerontwerp

Een nieuwe badkamer begint bij het ontwerp. Een ontwerp dat aan uw wensen moet voldoen. De adviseurs bij Loohuis helpen u graag uw dromen te realiseren. Bij de metamorfose van uw badkamer of toilet is het ontwerp van groot belang dat de ruimte goed wordt ingericht. Wij adviseren u graag over de juiste inrichting en toepassing van de verschillende materialen. Ook op het gebied van kleuren en vormgeving kunnen we u de mogelijkheden laten zien, aan de hand van ons 3D tekenprogramma.