Complete installatie

Wij doen wat we beloven

Vraag aan iedereen die wel eens een nieuw huis heeft laten bouwen of een verbouwing of renovatie heeft meegemaakt: bij zo'n traject zijn veel onzekere factoren in het spel. Installatiebedrijven en andere leveranciers hebben nog wel eens de neiging om meer te beloven dan ze kunnen waarmaken. Dit kan het hele proces flink vertragen en leiden tot irritatie en frustratie bij de opdrachtgever. Bij u dus. Goed nieuws: bij installatiebedrijf FH Loohuis hoeft u daar niet bang voor te zijn.

Heldere afspraken

Een goede reputatie krijg je zeker als installatiebedrijf niet cadeau. Wij maken al jaren helder afspraken met opdrachtgevers als u, over de werkzaamheden, de planning en de kosten. Dit doen we met behulp van StabiCAD en AutoCAD waarmee we vooraf een duidelijk beeld kunnen weergeven van de uit te voeren werkzaamheden.

En zoals u van een dergelijke dienstverlener mag verwachten, houden we ons ook aan onze afspraken.

Installatiebedrijf FH Loohuis BV

Groot genoeg voor het grote werk, flexibel genoeg voor het kleine. Als het gaat om niet-seriematige  projecten in de bouw, zijn er heel wat installateurs op wie u een beroep kunt doen. Maar geeft u de voorkeur aan een totaalleverancier die desgewenst al meedenkt vanaf de ontwerpfase? Een installateur die de mankracht heeft om zeer grote klussen compleet en vakkundig te klaren, maar ook flexibel genoeg is voor kleine projecten? Dan blijft er maar een keuze over: F.H. Loohuis te Saasveld. www.fhloohuis.nl              

Stel u heeft net een prachtige nieuwe keuken of badkamer uitgezocht, dan wilt u natuurlijk dat u nieuwe aanwinst vervolgens met de uiterste zorg wordt behandeld. Hiervoor bent u bij Installatiebedrijf FH Loohuis BV aan het juiste adres. Of het nu gaat om metselwerk, tegelwerk of stucwerk, de vaklieden van Loohuis maken u dromen waar.

Bekijk brochures

Meer weten?

Neem contact op