FHLoohuis voor

Installatiebedrijf FH Loohuis BV is opgericht in 1959. Door overnames en uitbreidingen zijn er inmiddels 5 vestigingen (Saasveld, Ootmarsum, Daarle, Hengelo en Vroomshoop) met in totaal 195 medewerkers. Wij hebben alle installatiedisciplines onder een dak. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner in het ontwerpen, installeren, het verlenen van onderhoud en een 24-uurs servicedienst op installatie-technisch gebied voor zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector.

Wij beschikken over een vakkundig en enthousiast team. Door de zeer persoonlijke benadering bij overleg en het meedenken in het installatieontwerp kunnen wij onze opdrachtgevers een optimaal technisch product aanbieden. De korte lijnen en heldere communicatie binnen ons bedrijf zorgen voor een goede afstemming met elke opdrachtgever. Het voordeel van ons bedrijf is dat u alle technische installaties in een hand kunt laten uitvoeren, vanaf de start van de opdracht tot aan de oplevering en dat alles volgens uw eisen en wensen. Onze zeer ervaren medewerkers verrichten werkzaamheden voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud in zowel de particuliere, zakelijke als agrarische sector. Tot onze klantensector behoren particulieren, bedrijven, aannemers, woningbouwcorporaties, gemeentelijke instellingen, architecten, scholen, verenigingen, gemeentes en projectontwikkelaars.


In verband met vakantie zijn wij beperkt bereikbaar tot maandag 16 augustus. Het magazijn in Saasveld blijft geopend, onze vestigingen in Ootmarsum en Daarle zijn gesloten. Voor dringende storingen zijn wij uiteraard wel te bereiken. Wij wensen u een fijne vakantie!


Energie besparen?

Nieuws

Bekijk hieronder ons laatste nieuws

Er zijn nog geen nieuws items geplaatst

Projecten

Laatste projecten

Fancom Intellitek voerstations

Lees verder ›

Nippelmix voersysteem

Lees verder ›